Menu

Private dining

Heeft u iets te vieren, bijvoorbeeld uw verjaardag of uw trouwdag? Of wilt u in alle rust met een belangrijke zakenrelatie kunnen dineren? Bij Bistro Borage tillen we private dining naar een heel ander niveau. Waar in Den Bosch kunt u dineren in een internationale en sfeervolle omgeving, terwijl u geniet van wereldse smaken, geuren en kleuren uit verschillende werelddelen? Private dining bij Borage in Den Bosch geeft u dat heerlijke vakantiegevoel, met culinaire hoogstandjes en een boeiende wijnkaart.

Onvergetelijke avond

Met een gezelschap van 8 tot 13 personen kunt u al genieten van spannende spijzen en specialiteiten die zowel een lust voor het oog als de smaakpapillen zijn. Onze ervaren topkoks halen graag alles uit de kast om u en uw gezelschap een onvergetelijke avond te bezorgen. U kunt zelf vooraf uw menuwensen aan ons doorgeven, maar u kunt u ook laten verrassen. Heeft u speciale wensen? Volgt iemand in uw gezelschap een dieet of moeten we met allergieën, vegetariërs of een zwangerschap rekening houden? Geef het gerust aan ons door, dan houden we er rekening mee!

U kunt telefonisch reserveren via tel.nr. 073- 613 28 28 voor private dining in Den Bosch. U heeft de keuze uit de vide, de benedenverdieping of onze nieuwe sensationele kamer voor maximaal 13 personen. De privacy van uw eigen woonkamer in combinatie met de luxe van een gastvrij restaurant, zonder dat u gestoord óf herkend wordt, dat is wat wij u garanderen. Ontdek het zelf en reserveer direct!